Awario Gem EKG-koru 50cm AWARG1050

399,00 €
Ei varastossa
SKU
G51057
Koru on valmistettu kierrätetystä platinapinnoitetusta hopeasta ja suomalaisesta luonnonkuitukomposiitista. Ketju on hopeaa ja sen pituus on 50cm.

Awario-palvelu on sydämen rytmihäiriöiden tunnistamiseen ja tarkkailuun tarkoitettu tuote, johon sisältyy mittaukseen käytettävä Awario Gem -elektrodi. Hopeinen Awario Gem on maailman ensimmäinen koru, jossa yhdistyy kaunis design ja luotettava rytmihäiriöanalytiikka: yhdistelmä, joka mahdollistaa sydämesi hyvinvoinnin seurannan tyylikkäästi, huomaamattomasti ja ennen kaikkea helposti – missä ikinä oletkin. Awario Gem on käynyt läpi saman vaativan prosessin kuin sairaaloissa käytettävät laitteet ja sen avulla saat puhelimeesi lääkintälaitetasoisen EKG:n eli sydänsähkökäyrän, jonka voit näyttää lääkärillesi.

Hinta sisältää Awario-sovelluksen ja analytiikan yhdeksi (1) vuodeksi.

Tämän jälkeen maksu analyysipalvelusta on:

12 kk – 4,99 €/kk (vuosimaksu 59,88 €)
3 kk – 5,50 €/kk (yht. 16,50 €)
1 kk – 6,25 €

Awario®-palvelu

Awario-palvelu on rytmihäiriöiden tunnistukseen suunniteltu tuote. Palvelun avulla voit suorittaa EKG-mittauksen heti rytmihäiriötuntemuksien ilmetessä tai voit suorittaa säännöllisiä mittauksia oireettoman eteisvärinän tunnistamiseksi. Mittaus kestää noin yhden minuutin. Awario Analysis -palvelu tuottaa mittauksesta EKG-raportin ja tulokset näkyvät muutaman sekunnin viiveellä puhelimessa. EKG:n voi tallentaa puhelimeen ja ottaa mukaan lääkärikäynnille, jolloin lääkäri voi tehdä parhaat hoitopäätökset juuri sinulle.

Analyysipalvelu tunnistaa neljä eri rytmihäiriötyyppiä: eteisvärinän, kammiolisälyönnit sekä liian nopean ja hitaan sykkeen.

Aloituspaketti

Kun ostat Awario Gem –aloituspaketin, rekisteröidyt samalla Awario-palvelun käyttäjäksi, jolloin saat käyttöoikeuden sovellukseen (Android- ja iOS-laitteet) ja Awario Analysis -palveluun. Tuote sisältää pariston. Awario-palvelu tarvitsee toimiakseen internet-yhteyden.

Awario-palvelu vaatii toimiakseen älypuhelimen, jossa on käyttöjärjestelmänä vähintään iOS 12.0 tai Android 7.0, sekä vähintään Bluetooth 4.0. Lista erikseen testatuista, yhteensopivista puhelinmalleista löytyy välilehdeltä Puhelinmallit.

Design

Korun design on toteutettu yhteistyössä Lumoava-korubrändin kanssa. Sen alkuperäinen muoto perustuu Inni Pärnäsen ideaan veden pyöreäksi hiomista kivistä, joita mielellään pitää kädessä. Riipus on muodoltaan pyöreä ja luonnonkiveä mukaileva, mikä tekee siitä sopivan kämmenten väliin. Muodon tunnistettavuus voi auttaa ajatukset rauhoittavaan maisemaan.

Rakennemuotoilu ja toimivuus ovat puolestaan Heikki Hartikaisen käsialaa. Rakennesuunnittelussa lähtökohtana on ollut designin, sensorin, materiaalien sekä toimivuuden yhteensovittaminen. Myös ympäristöystävällisyys on otettu huomioon.

 

HUOM!

 • Tätä palvelua ei ole tarkoitettu käytettäväksi:
  • muiden kuin edellä mainittujen rytmihäiriöiden havaitsemiseen
  • muiden sydänsairauksien (esimerkiksi sepelvaltimotauti) kuin edellä mainittujen rytmihäiriöiden diagnosointiin/tarkkailuun
 • Tuotetta ei suositella käytettäväksi, jos:
  • Olet raskaana, sikiön syke voi häiritä analyysiä.
  • Sinulla on sydämentahdistin.
  • Olet alle 18 -vuotias.
  • Painoindeksisi (BMI) on yli 35.
Lisätietoja
pituus50cm
TuotemerkkiLumoava
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Awario Gem EKG-koru 50cm AWARG1050
Arviosi
Copyright Oulun Koru 2020