TAG Heuer

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 66

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

TAG Heuer-brändin alku

Luodessaan yrityksensä vuonna 1860, Edouard Heuer luotti kahteen asiaan; perhejohtajuuteen ja teknisiin innovaatioihin.1869 hän muutti kellovalmistuksen suunnan lanseeraamalla ensimmäisen patenttinsa; kruunukäyttöisen, avaimettoman käämitysjärjestelmän ja vuonna 1887 esiteltiin ”heiluva hammaspyörä”. Tämä parannus mahdollisti kronografin pysäyttämisen ja käynnistämisen yhdellä napin painalluksella.
1900-luvun vaihteessa teollisuuden, liikenteen, tieteen ja lääketieteen innovaatiot toivat vaatimuksia tarkemmasta ajanotosta. Yleisurheilussa tarkan ja luotettavan ajoituksen vaatimukset muuttuivat kriittisemmiksi, koska kilpailijat ja maailmanennätykset saattoivat erota toisistaan vain sekunnin sadasosalla.
Vaikka kronografit ovat välttämättömiä urheilutapahtumien ja matkojen ajoituksessa, Charles-Auguste Heuerin käynti lääkärinsä luona johti innovaatioon lääketieteellisessä ajanotossa. Heuerin uuden, vuonna 1908 patentoidun Sfygmometer-taskukronografin värikäs asteikko antoi lääkärille mahdollisuuden määrittää potilaan pulssin laskettuaan sydämenlyönnit vain 20 sekunnin ajan.
Kun matkustaminen autolla ja lentokoneella yleistyi, Heuer suunnitteli kestävän instrumentin asennettavaksi uuden sukupolven ajoneuvojen kojelautoihin. "Time of Trip" oli tarkkuuskronografi, joka osoitti kellonajan pääkellossa, kun taas kaksi osoitinta pienempään kellotauluun tallensivat matkan keston. Kuljettaja tai lentäjä käytti työntölaitetta käynnistääkseen ja pysäyttääkseen tämän "matka-ajan" tallentimen, esimerkiksi mittaamaan ajon aikaa.
Kun rannekellot alkoivat korvata taskukelloja, Heuer siirsi tarkkuuskronografin taskusta ranteeseen. Vuonna 1914 Heuerin luettelo kuvaili rannekronografia "markkinoiden ainutlaatuiseksi".

Niinkin vaihtelevilla aloilla kuin urheilun ajoitus, teollisuustuotanto ja tykistölaskelmat oli kysyntää tarkemmille sekuntikelloille. Vuonna 1916 Charles-Auguste Heuer, Edouard Heuerin poika, oli nyt yrityksen johtaja ja hän johti projektia sekuntikellojen ottamiseksi 1/5 sekunnista 1/50 ja 1/100 sekunnin näyttöihin Mikrographissa ja Semikrographissa.

TAG Heuer mukana urheilussa

Heuerin sekuntikellojen tarkkuus ja luotettavuus tekivät niistä ajanottajan maailman johtaviin urheilutapahtumiin. Heuer toimitti kronografeja olympialaisiin sekä alppikilpailujen maailmanmestaruuskilpailuihin. Nämä tapahtumat olivat edeltäjiä lukuisille tapahtumille, joissa TAG Heuerille ajoitti moottoriurheilu-, urheilu- ja purjehdustapahtumat tuleville vuosikymmenille, mukaan lukien Indianapolis 500 ja Formula 1 -kilpailut. MoottoriurheilunTAG Heuerista tuli ensimmäinen kellomerkki, joka sponsoroi Formula 1- maailmanmestaruutta sen perustamisen jälkeen. Vuodesta 1860 lähtien TAG Heuer on pysynyt urheilun kehityksen tahdissa. Kronografikellojen korkea tarkkuus ajoituksessa mahdollistivat suorituskyvyn jokaisen murto-osan tallentamisen ja tästä syystä TAG Heuer- kellot vaikuttavat pysyvästi moottoriurheilun historiaan. Erityisesti moottriurheiluun sitoutuneena, TAG Heuer on luonut maailman tarkimmat ajanottokellot ja yhdistänyt tähän teknologiset innovaatiot. Tämä tietotaito on nähtävissä jokaisessa mestarillisesti suunnitellussa mallistossa, joista jokainen on saavuttanut ikonisen statuksen.

TAG Heuer Carrera - Ikoninen urheilukello, joka on suunniteltu ammattikuljettajille ja urheiluautojen harrastajille

Kilparatojen innoittama TAG Heuer Carrera syntyi vuonna 1963 ja tämä kello on lupaus kestävyydestä ja suorituskyvystä. TAG Heuer Carrera- kellot on suunnattu aktiivisille menestyjille, joille suorituskyky merkitsee paljon. Tämä kello on kunnianosoitus kuuluisalle ja vaaralliselle Carrera Panamericana- autokilpailulle ja se on myös ensimmäinen ajanottokello, joka on suunniteltu erityisesti ammattikuljettajille.

TAG Heuer FORMULA 1- Moottoriurheilun inspiroima kokoelma miehille ja naisille, jotka uskaltavat elää elämäänsä täydellä vauhdilla

Nopeutta varten kehitetyssä TAG Heuer Formula 1- legendojen käyttämässä rennossa urheilukellossa on jatkeella varustettu metalliranneke, joka sopii esimerkiksi kilpapuvun hihan päälle. Erittäin iskunkestävänä se käy läpi yli 60 laatutestiä ja kestää mitä tahansa elämäsi seikkailua.

TAG Heuer Aquaracer - Ajattoman tyylikäs, ammattilaisten urheilukello, luotettava kaikissa olosuhteissa

TAG Heuer Aquaracer on äärimmäinen työkalukello, joka on suunniteltu veden syvyyksiin ja sopii jokaiseen tilanteeseen. Tämä kello ylittää ylellisen ajanoton rajoja. Urheilun kestävistä materiaaleista valmistettu äärimmäinen työkalukello, joka on hyvin tunnistettavissa 12-osaisesta kehyksestä ja jossa on sisäänrakennetut pykälät jotka helpottavat kääntämistä. Kellon bezel on yksisuuntainen, koska vahingossa tapahtuva liike väärään suuntaan voi tarkoittaa, että sukellusaikaa on jäljellä enemmän kuin todellisuudessa on.

TAG Heuer Monaco - Ainutlaatuinen, neliön muotoinen TAG Heuerin avantgarde-perinnön ja tieto-taidon ikoni

TAG Heuer Monacon provosoiva ulkonäkö edustaa täydellistä eroa perinteisestä kellosuunnittelusta. Yhtä radikaali on sen täydellinen vedenkestävyys – sekä maailman ensimmäinen neliönmuotoinen kellorunko. Vieläkin vallankumouksellisempi on sen koneisto, Chronomatic Caliber 11 -ensimmäinen automaattinen mikroroottorilla varustettu kronografi.
Joissakin Monacon malleissa nuppi on sijoitettu kello 9:ään - osoituksena, että käämitystä ei enää tarvita. Retrot ja tyylikkäät versiot juhlistavat myös metallisen sinistä kellotaulua, punaista sekuntiviisaria ja neliömuodon kunnioittamista: kaksi pientä ajanoton kelloa neliönmuotoisen kellotaulun sisällä.
Usein jäljitelty, mutta aina uniikki TAG Heuer Monaco erottuu edukseen suunnitteluominaisuuksillaan, kuten suorassa kulmassa leikatusta suuresta rungosta ja käytännöllisesti katsoen naarmuuntumattoman safiirilasin viistetystä kristallista. TAG Heuer Monacon erikoismallit, innovatiiviset koneistot ja uudelleenlanseeraukset ovat edelleen vallankumouksellisia.

TAG Heuer Autavia – Kokoelma todellisille vapaille sieluille, jotka elävät elämäänsä seikkailuna

Autavia luo oman polkunsa. Vuodesta 1933 vuoteen 1963 se oli lentokoneiden ja ralliautojen olennainen osa kojelautaa. Nykyään se on kokoelma kronometrisertifioituja kelloja, joissa on rohkeutta ja poikkeuksellista luotettavuutta.

TAG Heuer Link – S-muotoinen design, urheilun ja eleganssin ikoni

Sulavat, virtataviivaiset muodot ja voimakas siluetti – nämä ovat TAG Heuer Linkin tunnuspiirteitä.
Puhtaimpaan muotoonsa virtaviivaistettu, integroitu S-muotoinen luomus yhdistää juoksevuuden vahvaan estetiikkaan. Kello mukautuu saumattomasti ranteeseen ja siinä on ilmeikästä lujuutta ja dramaattinen muoto. Se sopii käyttäjälleen kuin toinen iho.

Copyright Oulun Koru 2024