Omega

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 65

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

OMEGAN historiaa

Vuonna 1848 nuori kelloseppä nimeltä Louis Brandt avasi pienen työpajan pienessä sveitsiläisessä La Chaux-de-Fondsin kylässä. Täällä perheen huvilassa, 23-vuotias Brandt perusti yrityksen, josta oli määrä tulla OMEGA. Louis Brandtin kuoleman jälkeen vuonna 1879 hänen kaksi poikaansa – Louis-Paul ja César – ottivat perheyrityksen haltuunsa isänsä intohimosta kellojen valmistamista ja tarkkuutta kohtaan. He eivät tienneetkään, että heidän oli määrä muuttaa alaa lopullisesti. Uudella nimellä Louis Brandt & Fils, kasvava yritys muutti La Chaux-de-Fondsista suurempiin tiloihin, vilkkaaseen Biel/Biennen kaupunkiin. Yritys muutti osoitteeseen 119 Route de Boujean ja sitten osoitteeseen 96 Rue Jakob-Stämpfli, joka on edelleen OMEGAn kotipaikka. Viisi vuotta uuteen kotiinsa Biel/Bienneen muuttamisen jälkeen Brandtin veljekset toivat markkinoille ensimmäisen sarjavalmisteisen kaliiperin – "Labradorin". Monien teknologisten edistysaskeleiden ja erinomaisten ajoitustulosten ansiosta uusi koneisto oli siihen aikaan erinomaista laatua. Tämä vahva alku loi pohjan tuleville innovaatioille, kuten 19-linjaiselle OMEGA-kaliiperille, joka mullistaisi kellojen valmistuksen alle 10 vuotta myöhemmin.

Brandtin veljekset valmistivat maailman ensimmäisen minuutteja toistavan rannekellon Labrador-liikkeen saavutuksistaan. Hämmästyttävä miniatyrisoitu versio olemassa olevista taskukellon koneistoista, tämä pieni ja erittäin monimutkainen kaliiperi soitti tunnit ja minuutit tarpeen mukaan. Tämä ainutlaatuinen kello on ainoa laatuaan koskaan valmistettu, ja sitä on ihailtu laajalti sen vaikuttavasta maailmanensi-illasta lähtien vuonna 1892.
Osoittaakseen valtavaa harppausta eteenpäin, Brandtin veljekset julkaisivat vuonna 1894 uuden kaliiperin, josta tuli tunnetusti yrityksen kaima – 19-ligne-kaliiperi. Sarjatuotantona vallankumouksellisia uusia menetelmiä käyttäen, laite asetti uuden standardin kellojen valmistukseen. Se ei ollut vain erittäin tarkka, vaan jokainen kelloseppä pystyi korvaamaan kaikki komponentit ilman muutoksia. Käämityksen ja ajan asettamisen yhdistelmä varren ja kruunun kautta oli myös uraauurtava ja sitä käytetään edelleen laajalti. Muinainen kreikkalainen jumala Chronos on kuvattu kantamassa ja osoittamassa keihäällä maapallolle kirjoitettua nimeä OMEGA, universaalisuuden symbolia.

Constellation

Ikoninen Constellation-kellokokoelma on historiaa täynnä oleva mallisto, joka on suunniteltu tarkkuutta ja sveitsiläistä kelloperintöä ihaileville. Ensimmäiset vuonna 1952 syntyneet mallit luotiin kunnianosoituksena OMEGAn monille täsmällisille saavutuksille 1900-luvun alun aikana, mukaan lukien maailmanennätykset ja kilpailuvoitot Kew-Teddingtonin, Neuchatelin ja Geneven observatorioissa.

Nykyään Constellation tarjoaa elegantin valikoiman pukukelloja, joissa on täydelliset mittasuhteet, vintage-henki ja edistyneet mekaaniset toiminnot. Constellation-mallisto on saatavilla sekä miehille että naisille ja sitä on saatavana yli 400 eri mallissa. Ainutlaatuisen tyylin ystävät löytävät paljon valinnanvaraa laajasta valikoimasta ja korkealaatuisia materiaaleja, kuten ruostumatonta terästä, kultaa ja OMEGAn tunnusomaisia seoksia.

Saatavana 25–41 mm:n koteloissa, ajaton Constellation on ihanteellinen kaikkiin tilanteisiin, ja sitä voidaan pitää ranteessa nahkarannekkeilla tai metallirannekkeilla.

Seamaster

Vuodesta 1948 lähtien OMEGA Seamaster on ollut yksi maailman arvostetuimmista tyylin, vedenkestävyyden, seikkailujen ja innovaatioiden kelloista. Sen perintö ja vaikutus ulottuu valtameren syvimmistä paikoista korkeimpiin rakennuksiin ja kokoushuoneisiin ympäri maailmaa. Tänään voit osoittaa kunnioitusta Seamasterin ikoniselle historialle valitsemalla sveitsiläisen luksusrannekellon perintövalikoimasta. Jokainen malli tukee vintagehenkeä, urheilullista ulkonäköä ja muotoilun erinomaisuutta, joista tämä kuuluisa mallisto on tunnettu. Monien vaihtoehtojen joukosta löydät malleja eri materiaaleista ja kokoista klassisesta ruostumattomasta teräksestä tai titaanista 18K kultaan ja platinaan. Lisäksi kaikki tunnetuimmat kellot viimeisten kahdeksan vuosikymmenen ajalta ovat löydettävissä, mukaan lukien Seamaster 300, Railmaster, Ploprof, Bullhead ja olympialaisten kunnianosoitukset. Tämä on valikoima täynnä aitoutta ja aitoa kellokäsityötä.
Voit osoittaa kunnioitusta Seamasterin ikoniselle historialle valitsemalla sveitsiläisen luksusrannekellon perintövalikoimasta. Jokainen malli tukee vintagehenkeä, urheilullista ulkonäköä ja muotoilun erinomaisuutta, joista tämä kuuluisa mallisto tunnetaan.
Monien valintojen joukosta löydät malleja eri materiaaleista ja kokoista klassisesta ruostumattomasta teräksestä tai titaanista 18K kultaan ja platinaan. Lisäksi kaikki tunnetuimmat kellot viimeisten kahdeksan vuosikymmenen ajalta ovat löydettävissä, mukaan lukien Seamaster 300, Railmaster, Ploprof, Bullhead ja olympialaisten kunnianosoitukset.
Tämä on valikoima täynnä aitoutta ja aitoa kellokäsityötä.

DE VILLE

Hour Vision on kokoelma sveitsiläisiä kelloja, joissa yhdistyvät yksinkertaisuus ja tarkkuus sekä hienostuneisuus ja eleganssi – kaikki mistä De Ville -mallisto on ollut tunnettu sen luomisesta lähtien vuonna 1967. Luksuskellot ovat herkkua silmät, mutta todellinen kauneus piilee sisällä. Safiirikidekotelon läpi katsottuna Co-Axial Master Chronometer -liikkeet takaavat alan korkeimman tarkkuuden, suorituskyvyn ja magneettisen kestävyyden, ja jokainen kello kestää kahdeksan tiukkaa testiä, jotka Sveitsin liittovaltion metrologiainstituutti (METAS) asettaa. Voit valita Hour Visionin eri materiaaleista ruostumattomasta teräksestä 18K Sedna™ kultaan. Voit myös valita sinisten, mustien tai ruskeiden nahkarannekkeiden tai erottuvan metallirannekkeen välillä. Kellot ovat siniset, ruskeat, mustat tai valkoiset, kun taas roomalaiset numerot ja osoittimet on usein valmistettu 18K kullasta. Päivämääräikkunan lisäksi joissakin malleissa on kronografin alikellot, jotka mahdollistavat tiettyjen aikavälien mittaamisen.
Hour Vision on kokoelma sveitsiläisiä kelloja, joissa yhdistyvät yksinkertaisuus ja tarkkuus sekä hienostuneisuus ja eleganssi – kaikki, mistä De Ville -mallisto on ollut tunnettu sen luomisesta lähtien vuonna 1967.

Ylelliset kellot ovat herkkua silmille, mutta todellinen kauneus piilee niiden sisällä. Safiirilasin läpi katsottuna Co-Axial Master Chronometer -liikkeet takaavat alan korkeimman tarkkuuden, suorituskyvyn ja magneettisen kestävyyden ja jokainen kello kestää kahdeksan tiukkaa testiä, jotka Sveitsin liittovaltion metrologiainstituutti (METAS) asettaa.

Speedmaster

Speedmaster Professional Moonwatch on tunnetuin kronografi maan päällä ja sen ulkopuolella ja NASA valitsi sen vuonna 1965 kaikkiin miehitettyihin avaruustehtäviin. Varhaisimmista vuosistaan lähtien se on ollut osa suurimpia avaruustutkimuksia, ja ennen kaikkea siitä tuli ensimmäinen kello, jota käytettiin Kuussa Apollo 11:n kuussa laskeutumisen aikana vuonna 1969. Nykyään ikonisessa sveitsiläisessä kellokokoelmassa on useita valintoja klassisesta ruostumattomasta teräksestä 18K kultaan.
Kaikilla näillä ruostumattomasta teräksestä tai kullasta valmistetuilla ylellisillä sveitsiläisillä kelloilla on tarina kerrottavanaan, mukaan lukien ensimmäinen Speedmaster, ensimmäinen OMEGA avaruudessa, ensimmäinen laskeutuminen kuuhun ja jopa ikoninen Caliber 321.
Näiden upeiden mallien kanssa voit omistaa ainutlaatuisen palan Speedmasterin historiaa ja nauttia korkealaatuisista yksityiskohdista, kuten mustista tai sinisistä kellotauluista, nahkarannekkeista, takymetrin asteikosta ja naarmuuntumattomasta safiirilasista.

Copyright Oulun Koru 2020