Lumoava Luoto hop. korvakorut L54230700000

89,00 €
Varastossa
SKU
L51499
Luoto-korvakorut ovat täydelliset ajattoman tyylin ystäville. Ne sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Korvakorujen koko on 9x10mm ja niissä on tappikiinnitys.

Luonnosta inspiroituneet, ajattoman tyylikkäät Luoto-korvakorut sopivat niin arkeen kuin juhlaan, itselle tai lahjaksi rakkaalle.

Jokaiselta meiltä löytyy se rakkain paikka, joka säilyy sydämessä läpi elämän. Muotoilijallemme Inni Pärnäselle rakkain paikka löytyy Saaristomeren luodoilta. Ne ovat toimineet inspiraationa Luoto-korusarjallemme, joka toistaa veden huuhtomien luotojen ikuista kauneutta ja kertoo luonnon ainutlaatuisesta kyvystä rauhoittaa ja vahvistaa.

Luoto-korusarja muistuttaa kantajaansa siitä kaikkein rakkaimmasta paikasta, missä elämän merkitykselliset hetket ovat aina läsnä. Sarjan korujen pelkistetyllä muotoilulla korostat omaa, luonnollista voimaasi. Luoto sopii myös lahjaksi nuorelle elämän askelmerkeiksi tai rakkaimmille muistoksi elämän merkityksellisistä hetkistä.

Pinnoitamme kirkkaat hopeakorumme tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luoto-korvakorujen materiaali on 100-prosenttisesti kierrätetty hopea.

Lisätietoja
SarjaLumoava Luoto
TuotemerkkiLumoava
MateriaaliHopea
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Lumoava Luoto hop. korvakorut L54230700000
Arviosi
Copyright Oulun Koru 2024