Lumoava Daisy kaulakoru musta zk L56238160000

99,00 €
Varastossa
SKU
L51502
Daisy-riipus mustalla kivellä on ihastuttava ja sievä koru, joka sopii kaikenikäisille sirojen korujen ystäville. Korun halkaisija on 13mm ja ketjun pituus on säädettävissä 45/50 cm.

Kesän kukista inspiraationsa saanut Daisy-riipus on ihastuttava ja sievä koru, joka on omiaan niin arjen kuin juhlan hetkiin. Riipuksen avulla tuot mukavasti lisäilmettä asullesi. Korun halkaisija on 13mm ja ketjun pituus on säädettävissä 45/50 cm. Daisy-koruja on saatavilla tämän mustan kiven lisäksi pinkillä, sinisellä ja kirkkaalla kivellä. Löydät muut Daisy-korut sivun alaosasta.

Muotoilijamme Heikki Hartikaisen suunnittelema Daisy on saanut inspiraation kesäisestä kukkakedosta ja lapsuuden huolettomista kesäpäivistä. Daisy vie ajatukset kepeisiin kesän hetkiin, joissa aurinko kutittelee nenänpäätä ja vapaus valtaa mielen. Kesän kukkaloisto toistuu Daisy-korujen kivissä, joita on saatavilla kolmessa värissä: kirkas, pinkki ja sininen. Daisy-sarjan korut sopivat erinomaisesti rippi- tai valmistujaislahjaksi nuorelle, mutta myös kaikenikäisille sirojen korujen ystäville.

Pinnoitamme kirkkaat hopeakorumme tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Käytämme korujemme valmistuksessa 100-prosenttisesti kierrätettyä hopeaa.

Lisätietoja
SarjaLumoava Daisy
TuotemerkkiLumoava
MateriaaliHopea
KiviZirkonia
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Lumoava Daisy kaulakoru musta zk L56238160000
Arviosi
Copyright Oulun Koru 2024